Vuoden 2014 starttaus ja Kajaani KV / Starting the year 2014 in Kajaani Internetional Dog Show

Lomat on lusittu ja siirrytty arkirytmeihin. Mukavan pysätyksen toi Kajaanin koiranäyttely ja viikonloppu Sotkamossa mökillä koiramaisissa tunnelmissa.

Olimme varanneet hyvissä ajoin mökin Sotkamosta, jossa riittäisi tilaa varmasti jokaiselle reissuunlähtijälle ja koirillekin olisi tarpeeksi tilaa touhuta. Mökki olikin erittäin hyvä ja reissu muutenkin onnistunut, kiitokset siitä kuuluvat mukavalle porukalle: Marjalle ja Elinalle, Kirsille ja Hannulle, Paulalle, Marrulle, Eijalle, Eijalle ja Jukalle sekä tietenkin koiraporukalle Charlotalle, Lululle, Eeville, Milolle, Pikille, Wiiville, Ukolle, Tedille, Yasulle ja Willielle :) Mukana oli siis 9 cotonia ja 1 bordercollie.


Meidän autoporukalla (minä, Marja ja Elina) hieman vastusti, kun autosta hajosi vesipumppu 1km ennen näyttelypaikkaa, onneksi oltiin lähdetty matkaan ajoissa, ettei iskenyt paniikki. Saatiin puhelimitse ohjeet kuinka toimia ja ehdittiin näyttelypaikalle hyvissä ajoin.


Ylimääräinen stressi kyllä unohtui, kun keskittyi koiriin ja seuraamaan kehää. Meidän tiimillä oli kyllä ihan ykköspäivä :) Charlotan tuleva sulho ja "minun" lainakoira Ukko oli uroksista paras ja sai ensimmäisen sertin ja cacibin. Nartuista voittaja oli meidän Lulu, saaden myös ensimmäiset sertin ja cacibin :) ROP-VSP-kehässä Lulu veti pidemmän korren ja oli rotunsa paras :) Kiitokset tuomarille Marie Thorpelle Irlannista! Charlotta oli PN3, joten sekin meni ihan hienosti :)


Lulun arvostelu: Very nice bitch. Nice to go over on the table. She has a lovely head. Good length of muzzle. Good bite. Nice eye & expression. Excellent neck. Good topline. Overall a nice proportions and pleasing on the move.Lulu BOB, ca+cacib @ Kajaani INT.
Sanoin mie kuitenkin Lululle, ettei ota tavaksi kerätä näin kalliita sertejä, että autokin menee rikki ;) Muuten loppuu näyttelyt lyhyeen :D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vuosi 2017 antoi meille enemmän, mitä olisimme koskaan voineet edes kuvitella... / Year 2017 gave us more than we could ever imagine...