Merry Christmas and Happy New Year 2014!

Vuosi lähestyy loppuaan ja meillä otetaan iisisti. Hommia riittää, kun talossa pyörii neljä aikuista cotonia ja neljä pentua.

Pennut syntyivät 10.11 ja saivat nimeensä teeman Marilyn Smartin Simply Grand kennelnimen mukaan. Koska kyseessä oli kolmas coton-pentueeni, oli C-kirjain teemana ja Marilynin Simply vääntyi Cimplyksi. Pentueen vanhemmat ovat siis FI MVA SE MVA JV-11 JMV-11 SEV-11 EUJV-11 HeW-13 PMV-13 SIMPLY GRAND SCHUMANN ja CRAPULE DE VISHKA LAND.

Tämän pentueen jälkeen  "Papu" jää eläkkeelle ja saa elellä onnellisia vanhuuden päiviään ystäväni luona, jossa asunut koko ajan Suomessa.

  
C. Cimply Tweety, C. Cimply Miss Prissy, C. Cimply Lola Bunny, C. Cimply SylvesterVuosi 2013 oli koiriemme osalta hieno. Charlotta valioitui Suomesta tammikuussa Kajaanin näyttelyssä, Ruotsista elokuussa ja Norjasta lokakuussa ja sai myös Pohjoismaiden valionarvon. Kukapa olisi uskonut meidän Charlotasta kaksi ja puoli vuotta sitten, että se menestyisi näin hienosti. En koskaan ostanut itselleni näyttelykoiraa, mutta sellaisen vahingossa ja kaikkien tietämättä sain. Charlotta ei kuitenkaan missään nimessä ole vain näyttelykoira, vaan ensisijaisesti perheenjäsen, joka valloittaa olemuksellaan kaikki vieraat. Charlottaa ei voi olla huomaamatta, tuo itsensä jokaiselle tykö ja rakastaa kaikkia ihmisiä avoimesti. Olen ikuisesti kiitollinen Saijalle, Charlotan ensimmäiselle omistajalle siitä, että me saimme tämän valloittavan persoonan kotiimme, sillä yksikään päivä tämän koiran kanssa ei ole samanlainen. Olen myös kiitollinen siitä, että sain ensimmäiseksi cotonikseni koiran, joka omaa erinomaisen hermorakenteen sekä cotonin rakenteen. Voisiko parempaa enää saada! Uskon, että meille jokaiselle tulee joskus se "elämän koira" ja minulla se taitaa olla Charlotta <3

   
Eevi, Charlotta, Lulu
Toivotamme jokaiselle Rauhallista Joulua ja Onnea Uudelle Vuodelle 2014!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vuosi 2017 antoi meille enemmän, mitä olisimme koskaan voineet edes kuvitella... / Year 2017 gave us more than we could ever imagine...