Kesän näyttelykauden päätös, Pellon ryhmänäyttely 14.9 + Pellon pentunäyttely 15.9

Kesä alkaa olla ohi ja kuumin näyttelykausi muisto vain... Mukava muisto olikin ja saatiin mukava päätös hyvälle kaudelle :)

Elokuussa käytiin Kirsin ja Pikin kanssa Ruotsissa, josta Charlotta ja Piki saivat molemmat Ruotsin muotovalion arvot. Charlotta ROP, Piki VSP, Lulu PN3 ja vara-serti (taas :D)

ROP - VSP


Lulu on ollut tänä kesänä eniten kehässä, muttei sitä sertiä ole tippunut. Hyvin on kuitenkin mennyt ja serti mennyt niille kenelle kuulunutkin :)

Charlotta on käynyt kesän aikana kolmessa Suomen näyttelyssä, ollen kaksi kertaa rotunsa paras ja kerran vastakkaisen sukupuolen paras, joten paremmin ei juuri olisi voinut mennä! Upea Santtu!

Charlotan ja Pikin pentueen kakarat täyttivät 7.9 6kk ja tekivät Pellon pentunäyttelyssä debyyttinsä näyttelyiden osalta 6 kk:n ja 1 vkon ikäisinä. Kasvattaja on enemmän kuin tyytyväinen päivän tuloksiin! Oltiinhan me toki yhdessä treenattu, mutta en odottanut tällaista menestystä! Jokainen koira käveli hienosti ja ylipäätään käveli, se oli minulla tavoitteena :)

Lauantain ryhmänäyttelyn tulokset:

Urokset:
- VAK1 ERI SA ROP Cotton Cloud's Quinsy Jones "Lenni"
Nartut:
- VAK1 ERI SA VSP Dimanche Cotton's Chere "Charlotta"
- AVK1 ERI SA sert PN2 Ilveskosken Amore Mio "Tyyne"
- AVK2 ERI SA vara-sert PN3 Chanceux Belladonna "Lulu"
- VAK2 ERI SA PN4 Cotton Cloud's Treasure "Hilla

VSP - ROP
Pentunäyttelyssä oli myös ensimmäinen Chanceux-kasvattajaluokka.

Pentujen tulokset:

Urokset:
- C. Brilliant Blizzard 1 kunniapalkinto, VSP
- C. Bouncy Blackpearl 2
Nartut:
- C. Breezy Brimadonna 1 kunniapalkinto, ROP
- C. Beaming Bricella 2

Päivän tähti oli siis Alli-typykkä, joka yllätti niin perheen kuin kasvattajankin. Alli oli nimittäin Kirsin esittämänä ROP, RYP1 ja BIS 4 !!!!
Ensimmäinen Chanceux kasvattajaryhmä oli BIS 2 !!!

Upea päivä, upeita koiria ja vielä upeampia kasvatinomistajia! Kiitos kaikille mukanaolleille, teitte päivästä ikimuistoisen! <3

Päivän stara Alli + palkinnot. Pari palkintoa puuttuu, ei mahtunut enää kuvaan ;)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vuosi 2017 antoi meille enemmän, mitä olisimme koskaan voineet edes kuvitella... / Year 2017 gave us more than we could ever imagine...